BİLGİ GÜVENLİĞİ POLİTİKASI

Abalıoğlu Holding , Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ile kendisinin ve paydaşlarının bilgi ve bilgi varlıklarını korumayı hedefler. Abalıoğlu Holding Yönetimi, bu hedefine ulaşmak amacıyla BGYS kurulması, uygulanması, işletilmesi ve sürekli iyileştirilmesi için gerekli kaynakları sağlayacağını taahhüt eder.

Güvenlik kavramı, gizlilik, bütünlük ve kullanılabilirlik  olarak 3 bileşenden oluşur ve bu ana bileşenlerden herhangi birinde oluşabilecek bir güvenlik zafiyeti Abalıoğlu Holding’in iş faaliyetlerinin bütünlüğü ve itibarı üzerinde ciddi bir etkiye neden olabilir.

Görev ve pozisyonu ne olursa olsun, tüm Abalıoğlu Holding çalışanları ve tedarikçileri, ilgili yasal düzenlemeler, politikalar, prosedürler ve yönetmeliklere uymak, riskleri sınırlandırmak ve kabul görmüş iyi uygulamalar çerçevesinde çalışmak zorundadır.

Abalıoğlu Holding Yönetimi olarak,

  • Bilgi Güvenliği Yönetimi eğitimlerini tüm personele vererek bilinçlendirmeyi sağlamak,
  • Yürüttüğümüz tüm faaliyetlerde Bilgi Güvenliği Yönetim Sisteminin üç temel öğesinin (Gizlilik, bütünlük ve erişilebilirlik) sürekliliğini sağlamak,
  • İş süreklilik planları hazırlamak, sürdürmek ve tatbikatlarını gerçekleştirmek,
  • Bilgi Güvenliği konusunda periyodik olarak değerlendirmeler yaparak mevcut riskleri tespit etmek, değerlendirmeler sonucunda, aksiyon planlarını gözden geçirmek ve takibini yapmak,
  • Sözleşmelerden doğabilecek her türlü anlaşmazlık ve çıkar çatışmasını engellemek,

 

Amacıyla, tüm BGYS süreçlerine destek sağlamayı taahhüt ediyoruz.

  

 

Yönetim Kurulu Başkanı