YÜRÜTME KURULU

Oğuz Abalıoğlu

Yönetim Kurulu Üyesi

1973 Denizli doğumlu olan Oğuz Abalıoğlu, 1990 yılında Denizli lisesinden mezun oldu.

Mayıs 1996’da ABD’nin Boston Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olan Oğuz Abalıoğlu, Ekim 1996 ile Haziran 1997 arası Italyanca eğitimi için gittiği İtalya’da Societa Dante Aligheri okulunu bitirdi. Eylül 1998- 2004 tarihi arasında Abalıoğlu Holding iştiraklerinden olan Erbakır Elektrolitik Bakır Mamulleri A.Ş.’de sırasıyla ihracat sorumlusu, ihracat şefi ve Dış Ticaret Müdürü olarak görev yaptı. 1 Eylül 2004’den itibaren Abalıoğlu Holding A.Ş.’de Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Açık Kart Teknolojileri ve Ödeme Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı, İvme Grup Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş:’nin ve Filidea Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Abalıoğlu Holding A.Ş.’nin, Abalıoğlu Tekstil ve Sanayi A.Ş.’nin, Dentaş Kâğıt Sanayi A.Ş.’nin, SC Dentaş Romania SRL’nin, Abalıoğlu Doğal Kaynaklar Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin ve Er-Bakır Elektrolitik Bakır Mamulleri A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Üyesidir.

2005-2006 yıllarında Denizli Genç Sanayiciler Birliği’nin başkanlığını yapan Oğuz Abalıoğlu, TAİDER’in Yönetim Kurulu üyesi, DESİAD ve DEGİAD Derneklerine de üyedir.

Evli ve iki çocuk babası olan Oğuz Abalıoğlu, İngilizce ve İtalyanca bilmektedir.

Cafer Sadık Abalıoğlu

Yönetim Kurulu Üyesi

1978 tarihinde Denizli’de doğdu. 1996 yılında Denizli Anadolu Lisesi’nden, 2000 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Üniversite mezuniyetinden sonra 2003 yılında Amerika’nın Boston şehrinde bulunan Bentley College’de “Kurumsal Finansman” konusunda master yaptı.

2000 – 2001 yılları arasında Er-Bakır Elektrolitik Bakır Mamulleri A.Ş.’de, Pazarlama Elemanı, 2001 yılında Abalıoğlu Tekstil Sanayi A.Ş.’de Mali İşler Asistanlığı, 2002 – 2003 yılları arasında Abalıoğlu Holding A.Ş.’de Mali İşler Koordinatör’lüğü Asistanlığı, 2004 – 2006 yılları arasında Koç Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’de Kurumsal Finansman Uzmanlığı görevlerinde bulundu. 2006 – 2009 yılları arasında Dentaş Kâğıt Sanayi A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

10 Ağustos 2009 tarihinden itibaren Abalıoğlu Holding A.Ş.’de Mali İşler Direktörü olarak görev yapmaktadır.

Abalıoğlu Holding A.Ş.’nin, Abalıoğlu Tekstil Sanayi A.Ş.’nin, Dentaş Kağıt Sanayi A.Ş.’nin, Filidea Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin, CSA Textile Egypt S.A.E’nin, İvme Grup Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş:’nin, Abalıoğlu Doğal Kaynaklar Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin, Açık Kart Teknolojileri ve Ödeme Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin, SC Dentaş Romania SRL ve Er-Bakır Elektrolitik Bakır Mamulleri A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Üyesidir.

Evli olan Cafer Sadık ABALIOĞLU’nun iki çocuğu vardır ve iyi derecede İngilizce bilmektedir.