Mısır’da başlayan olaylar nedeniyle çalışmalarına ara veren CSA Textile Egypt S.A.E. hayatın normale dönmesiyle yeniden üretime başladı.
 
Ocak ayının son haftasında Mısır’da yaşanan olayların ardından hayat normale dönmeye başladı. Bankalar, işyerleri, okullar ve dükkanların bir çoğu işbaşı yaparken önlem amacıyla çalışmalarına kısa süreliğine ara veren CSA Textile Egypt, 28 Ocak 2011 tarihinde ara verdiği üretimine, 9 günlük aradan sonra, 06.02.2011 tarihi itibariyle yeniden başladı.
 
İskenderiye’de yer alan fabrikada, her hangi bir maddi hasarın olmadığını daha da önemlisi Mısır’lı yada Türk hiçbir çalışanına zarar gelmediğini dile getiren CSA Textile Egypt ve Cafer Sadık Abalıoğlu Holding ’in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Abalıoğlu; “Mısır’da yaşanılan olayların ardından önlem amacıyla üretimimize kısa süreliğine ara vermiştik. Hayatın normale dönmeye başlamasıyla, Mısır’lı işçilerimiz ile birlikte Türk işçilerimiz de işbaşı yaptı. Yaşanan bu sıkıntılı dönemde Mısır’lı çalışanlarımızdan ‘ne zaman üretime başlayacağız?’ diye telefonlar almak bizleri sevindirdi. Ayrıca Mısır’lı çalışanlarımız kaos ortamında fabrikada kalarak güvenliği sağlamakta yardımcı oldular. Çalışanlarımızın bu özverili davranışı bizi duygulandırdı. Bugün üretimimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Yaşanan son olaylar, bu bölgenin potansiyeli hakkındaki olumlu görüşlerimizde herhangi bir değişiklik oluşturmadı. Mısır halkı ve pazarına olan güvenimiz devam ediyor. Ülkede güvenliğin, siyasi ve ekonomik istikrarın bir an önce sağlanacağına inanıyorum.” Dedi.