Elde ettiğiniz başarının sizden her zaman çıtayı daha da yükseltmenizi beklediğini belirten Müjdat Keçeci “Çalışanlarınıza Güvenin ve Özgüveninizi Asla Eksik Etmeyin” diyor.

Tempo "ANADOLU’NUN 100’LERİ"
 

Müjdat Keçeci, 1947 yılında Denizli’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Denizli’de tamamladı.

1970 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. İş hayatına 1971 yılında, avukat olarak baş1adı. Dokuz yıl bu işi yaptıktan sonra cübbesini bir kenara bıraktı. Keçeci 1983 yılından bu yana ErBakır’da genel müdürlük yapıyor.

Müjdat Keçeci’ye göre profesyonel bir anlayışla şirket yönetimi, başarının anahtarı. İnsanı ön planda tutarak, kurumsal ve bireysel performansın esas alınması, şirketin bugünlere gelmesinde önemli etkenlerden. 

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan şirket yönetimi, sektördeki yenilik ve gelişmeleri yakından izleyip uygun yatırımları uygun zamanda yaparak, şirketin büyümesi sağlandı. 

 
“Ekibinize inanın”

İşinde başarılı olmak isteyenlere de bir tüyo veriyor Keçeci; “Bir işte başarılı olmak isteyen kişi, her şeyden önce işine ve birlikte olduğu ekibe inanmalı. Bununla birlikte özgüven oluşturmayı asla es geçmemeli. Çünkü ticarette başarı sağlamanın en önemli etkenlerinden biri, yöneticinin kendine duyduğu özgüvendir.” Keçeci, bazen elde edilen başarının da bazı sorumlulukları olduğunu eklemeden geçmiyor: “İşinizdeki başarı, geldiğiniz nokta ve çizgiden daha iyiye ve yükseğe gitmeye zorluyor. Bu da her an işinize bağlı kalmak zorunda olduğunuzu size çok iyi hissettiriyor. İşin, çalışanların ve sermayenin sorumluluğu omuzlara daha çok yük oluyor”.

 

 

ERBAKIR ELEKTROLİTİK BAKIR MAMULLERİ A.Ş. DENİZLİ
 
Sektörü: Demir ve Demir Dışı Metal  
   
2006 yılı cirosu 965.318.327 YTL
2006 ihracatı 262.619.703 YTL
Çalışan sayısı 480