"Abalıoğlu’nda Güven Birinci Sırada"

 
Capital Dergisi
 
 
Çalışanların Kendine Güvenmesi Gerek   
 
Cafer Sadık Abalıoğlu (CSA) Holding olarak tüm şirketlerimiz, çalışanlarımız, müşterilerimiz, ortaklarımız, tedarikçilerimiz, kreditörlerimiz ve diğer paydaşlarımız ile olan ilişkimizde “güven” en temel manevi değerimizi oluşturur. Güvenin oluşması için öncelikle tüm çalışan arkadaşlarımızın kendisine güvenin oluşması gerektiğini düşünüyoruz.
 
 
Sürekli Ve Tutarlı Olmak Şart   
 
Kendine güvenen insanlar ve kurumlar ilişki ağındaki diğer kişi ve kurumlara güven verebilir. Kendimizde ve kurumlarımızda oluşan bu güveni mal ve hizmetlere aktardığımız ve ispatladığımız ölçüde müşterilerimizden olumlu yansımalar alabiliriz. Etik değerlere sahiplik güvenin temelini oluşturuyor fakat süreklilik ve tutarlılık, güven duygularının pekişmesi için olmazsa olmazlar arasında.
 
 
 
Daha Yaratıcı Çalışmaya Başladık   
 
Kuruluşumuzdan bugüne 65 yılda oluşturduğumuz güven ortamını tüm paydaşlarımızla paylaştığımız için ürün ve hizmetimize olan ihtiyaç sürekli devam etti. Tedarikçilerimizle olan kazan-kazan prensibine dayalı uzun süreli ilişkimizle güçlü bir bağ oluşturduk. Mesai arkadaşlarımız ise güven ortamında daha verimli ve yaratıcı çalışmaya başladı.
 
 
 
700 Milyon Dolar Ciroya Ulaşacağız   
 
Yarattığımız güven ortamı sayesinde Cafer Sadık Abalıoğlu Holding, hızlı büyümesine devam ediyor. 2006 yılı ciromuzu 700 milyon dolar olarak bekliyoruz. Ciro büyüklüğümüz 2005 yılında 484 milyon dolar, 2004 yılında ise 382 milyon dolardı.