Cafer Sadık Abalıoğlu Holding A.Ş. Yöneticiler Toplantısı 5-7 Kasım 2010 tarihleri arasında Antalya Belek’te, Yönetim ve Yürütme Kurulu Üyelerimiz, Genel Müdürlerimiz, Direktörlerimiz ve Müdürlerimizin eşli katılımlarıyla gerçekleştirildi. Üç gün süren organizasyonun ilk gününde gerçekleştirilen bowling turnuvası çekişmeli geçti. Ardından CEO’muz Dr. Faruk Güler’in yönettiği CEO Bar etkinliği ile keyifli dakikalar geçirildi. Akşam yemeğinin ardından Jazz Bar’da canlı müzik ile ilk gün devam etti.

 

 

 

 

Organizasyonun ikinci gününde, Kurşunlu Şelalesi’nin doğa güzelliği eşliğinde, harita ve pusula yardımıyla yapılan, ekip ruhunu üst düzeye çıkaran, stratejiyi uygulamaya dönüştüren bir etkinlik olan oryantiring yapıldı. Macera dolu bir etkinlik sonrasında güne piknik keyfiyle devam edildi. 

 

     

 

 

 
 

Aynı günün akşamında, düzenlenen gala yemeğinde yöneticilerimiz ve eşleri, Serap Yenici’nin sahnesi ile doyasıya eğlenerek yoğun geçen kış ve yaz döneminin stresini atma fırsatı buldular.

Organizasyonun üçüncü gün kahvaltı sonrası otelden çıkış işlemleri ile son buldu. Yöneticilerimizi bir araya getiren bu güzel etkinlik ile keyifli bir hafta sonu geçirildi.