Cafer Sadık Abalıoğlu Holding A.Ş. olarak 23 -25 Ekim 2009 tarihlerinde Antalya Bellek’te 2009 yılı yöneticiler toplantısı Yönetim ve Yürütme Kurulu Üyelerimiz, Genel Müdürlerimiz, Direktörlerimiz ve tüm üst düzey yöneticilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Üç gün süren organizasyonun ilk gününde bowling, bilardo, havalı tüfek atışı gibi çeşitli aktivitelere gerçekleştirildi.  Ardından CEO’muz Dr. Faruk Güler’in yönettiği kokteyle bir araya gelindi. Akşam yemeğinin ardından Jazz Bar’da canlı müzik eşliğinde keyifli dakikalar geçirildi. 

      

Cumartesi günü toplantımıza Milliyet Gazetesi’nin Ekonomi Müdürü Sayın Ali Ağaoğlu’nun söyleşisiyle başlanıldı. Öğle yemeğini takiben “Kuruluştan Günümüze Denizli” Belgeseliyle tarihin derinliklerinde yolculuğa çıkılıp, sonrasında Türkiye’deki ve dünyadaki ekonomik gelişmeleri tartışacağımız sohbet toplantısıyla gündeme devam edildi. Akşamüzeri saatlerinde yapılan halı saha maçının ardından Aynı günün akşamında, düzenlenen gala yemeğinde yöneticilerimiz doyasıya eğlenerek yoğun geçen kış ve yaz döneminin stresini atma fırsatı buldular.

         

           

Pazar günü ise kahvaltı sonrası otelden çıkış işlemleri gerçekleştirildi.

Ülkemizi, dünyamızı derinden etkileyen ekonomik krizi gayretlerimizle atlatmanın ardından, önümüzdeki dönemlerde daha da başarılı olma hedefiyle, yöneticilerimizi bir araya getiren bu güzel etkinlik ile keyifli bir hafta sonu geçirildi.