CSA Textile Egypt S.A. E 

 
CSA Textile Egypt S.A. E. 29.Nisan.2009 tarihinde özel iplikler üreten Lenzing AG firmasının onur konuğu olarak katılımıyla 1. Tanıtım ve İşbirliği Kokteyli düzenledi.
  
 
Fairmont Towers Heliopolis – Kahire düzenlenen organizasyon, Büyük Elçimiz Şafak Göktürk başta olmak üzere Abalıoğlu Holding A.Ş., CSA Textile Egypt S.A.E, Lenzing AG’nin üst düzey yöneticileri ve tekstil sektörünün önde gelen firmaların katılımıyla gerçekleşti.
 
Kokteyl ile başlayan organizasyon,  Abalıoğlu  Grubu ve Lenzing AG sunumları,  Abalıoğlu Holding A.Ş. CEO’su Dr. Faruk Güler’ in yönettiği panel ve düzenlenen yemekle devam etti. Abalıoğlu grubu adına konuşmayı Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Oğuz Abalıoğlu, Lenzing AG adına Dr. Dieter Eichinger yaptı. 














Türkiye’den giden çalışma arkadaşlarının deneyimlerini, Mısırlı mühendis ve işçilerin emeği ile buluşturarak başarı yolculuğunu yeni limanlara taşıyan  Abalıoğlu Holding A.Ş. tarafından kurulan CSA Textile Egypt S.A.E. yıllık 5.000 ton üretim kapasitesi ile 325 çalışanı bulunuyor. Kaliteli ve özel ipliklerden oluşan ürün yelpazesi ile Mısır Modasında son derece önemli yer edinmişti.