Yılın İşletmecileri Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerine verildi. 2006 Yılının İşletmecileri Ödülü“ne, Er-Bakır Elektrolitik Bakır Mamulleri A.Ş.Genel Müdürü Müjdat Keçeci de layık görüldü.

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Dünya Şirketler Grubu“nun işbirliği ile bu yıl 7“incisi düzenlenen Yılın İşletmecileri Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

2006 Yılının İşletmecileri Ödülü“ne, Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Er-Bakır Elektrolotik Bakır Mamülleri A.Ş Genel Müdürü Müjdat Keçeci ve Coca Cola Dünya Başkanı Muhtar Kent, Google Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgeleri Pazarlama Direktörü Yonca Brunini, Johnson Diversey Genel Müdürü Yağmur Sağnak, ORCAN A.Ş Genel Müdürü Cem Cansever, Kurtoğlu Plastik Genel Müdür Bahri Kurtoğlu ve BSH Ev Aletleri İcra Kurulu Başkanı Norbert Klein layık görüldü.

Denizli Sanayi Odası Başkanlığı“nı yürüten Er-Bakır Genel Müdürü Müjdat Keçeci ise, çalışarak kazanmak ve başkaları tarafından taktir görmenin çok önemli olduğunu ifade etti. Maddi kazançların yanında manevi kazançların önemine dikkat çeken Keçeci, ödüle layık görülmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Her yıl, yılın girişimcilerini, profesyonel yöneticilerini ve İşletmecilerini araştırmak, bulmak, kamuoyuna duyurmak ve ödüllendirmek amacıyla, belirlenen kişilere ödülleri veriliyor. Denizli, farklı alanlarda olduğu gibi bu alanda da ödülü kaptı. Müjdat Keçeci yılın işletmecisi ödülünü alarak Denizli“nin müteşebbis ruhunu ortaya koydu.